GOSSIP

Η stalker που παρενοχλούσε τον Πλούταρχο μίλησε στην κάμερα

Σήμερα Τετάρτη 9/10 θα γίνει το δικαστήριο μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος σε μια 47χρονη stalker που τον παρενοχλούσε για χρόνια. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η συμπεριφορά της 47χρονης άρχισε να κλιμακώνεται στην πάροδο των χρόνων, με τη σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου να προχωρά το 2021 σε καταγγελία. Τότε, στη 47χρονη έγινε σύσταση από τις Αρχές, καθώς δεν είχε υποβληθεί κάποια μήνυση.

Ωστόσο, η 47χρονη συνέχισε να εμφανίζεται έξω από το σπίτι του τραγουδιστή μέχρι και το 2022, με την ίδια, μάλιστα, να παραμένει αρκετές ώρες, ενώ φέρεται να έφτασε στο σημείο να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού, αλλά να πέφτει κα μπροστά σε όποιο αυτοκίνητο έβγαινε από το υπαίθριο πάρκινγκ της οικίας του Γιάννη Πλούταρχου, σε απόπειρές της να τον προσεγγίσει και να του μιλήσει.

Η γυναίκα αυτή τώρα μίλησε για πρώτη φορά on camera. Συγκεκριμένα η 47χρονη μίλησε με τη δημοσιογράφο Γιώρτα Κηπουρού και το σχετικό βίντεο το είδαμε σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή.

Η ίδια φαίνεται να μην αντιλαμβάνει γιατί ενοχλήθηκε τόσο πολύ ο Γιάννης Πλούταρχος με τη συμπεριφορά της, ενώ ακούγεται να λέει: «Θα μπορούσα να έχω σχέση μαζί του»!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!