GOSSIP

H Τούνη συνάντησε τις Τσιμτσιλή & Καινούργιου και δεν τους είπε κουβέντα

Φανερά εξοργισμένη είναι η Ιωάννα Τούνη με όσα ακούστηκαν στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές μετά το ξέσπασμα που η ίδια είχε όταν εκνευρίστηκε με το πως της φέρθηκε γνωστή low cost αεροπορική εταιρεία στο Λονδίνο και η influencer έκανε ένα δεύτερο ξέσπασμα στο TikTok όπου... κατακεραύνωσε τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες αυτών των εκπομπών στο σύνολό τους και μάλλον ακόμα παραμένει εκνευρισμένη μαζί τους!

Συγκεκριμένα η Τούνη, έκανε λόγο για "κιτρινίλα" (δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο).


Και τώρα μάθαμε πως η ίδια, μαζί με τον γιο της, αλλά και τον Αλεξάνδρου πήγε χθες Τετάρτη 9/10 σε event εταιρείας καλλυντικών, όπου ήταν παρούσες και οι Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα δεν τους είπε ούτε κουβέντα και ούτε καν τις χαιρέτισε.


Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Καινούργιου.

Το πρωί της Πέμπτης 10/10, στη Super Κατερίνα, η KatKen μοιράστηκε με τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό, όλα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση.

«Θα κάνω μια αποκάλυψη. Εγώ εχθές βρέθηκα σε ένα event, ήμουν μαζί με την Σταματίνα. Ήμασταν εκεί, μπαίνει η Ιωάννα στον χώρο, την βλέπω από μακριά. Εγώ έχω μάθει ότι όταν μπαίνεις σε έναν χώρο, χαιρετάει τους πάντες. Δεν μας μίλησε εκείνη την ώρα, δεν μας χαιρέτησε. Πήγαμε να πιούμε ένα νεράκι με την Σταματίνα, μετά από λίγο έφυγα.

Μου στέλνει ένας κοινός μας φίλος “Δεν χαιρετίσατε την Ιωάννα”. Λέω “ώπα, δυο λεπτά. Μπερδευόμαστε. Δεν έχω κάτι προσωπικό εγώ με την Ιωάννα ούτε και η Σταματίνα. Και σχετικά με αυτά που είπαν για την Ιωάννα οι άλλοι συνάδελφοι στα άλλα κανάλια που είδα στην αναπαραγωγή, πιστέψτε με πολύ light μιλήσαμε και τη στηρίξαμε, γιατί ακούστηκαν κάποια ακραία πράγματα, με τα οποία διαφωνώ.

Παρόλα αυτά, δεν μου άρεσε καθόλου το τσουβάλιασμα και ήμουν και εγώ και η Σταματίνα θιγμένες για όλο αυτό που έχει κάνει η Ιωάννα και έχει βάλει και μένα και όλους σε ένα καλάθι και τους λέει “κίτρινους”. Εμείς δεν σε στηρίξαμε τόσα χρόνια ρε Ιωάννα;» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!