GOSSIP

Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραγουδιστές για το 2015

Μία ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της και το αμερικάνικο περιοδικό Forbes παρουσιάζει το Top10 με τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς για το 2015. 

Στην κορυφή βρίσκεται η Katy Perry, η οποία χάρη στην παγκόσμια περιοδεία της, Prismatic World Tour, εισέπραξε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ανά πόλη. Προσθέστε μερικά έσοδα ακόμα από διάφορες συνεργασίες της με εταιρίες ρούχων και καλλυντικών, και κάπως έτσι έφτασε τα 135 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση έρχεται το συγκρότημα One Direction, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν τη χρονιά που πέρασε 130 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την τρίτη θέση στη λίστα του Forbes κατέκτησε ο Garth Brooks με 90 εκατομμύρια δολάρια

Στη τέταρτη θέση ακολουθεί η Taylor Swift. Η 25χρονη τραγουδίστρια υπολογίζεται ότι το 2015 έγινε κατά 80 εκατ. δολάρια πλουσιότερη και αυτό το οφείλει στο επιτυχημένο της άλμπουμ «1989», που είναι και η χρονιά γέννησής της, στην παγκόσμια περιοδεία που έκανε, καθώς και στις συνεργασίες που έχει υπογράψει για την προώθηση των καλλυντικών Elizabeth Arden αλλά και της Diet Coke.   

Ακολουθούν στη λίστα οι, The Eagles με 73.5 εκατομμύρια δολάρια, Calvin Harris με 66 εκατομμύρια, Justin Timberlake με 63.5 εκατομμύρια, Diddy με 60 εκατομμύρια και Fleetwood Mac με 59.5 εκατομμύρια δολάρια. 

Στη δέκατη θέση και για περίεργο λόγο να πω την αλήθεια είναι η Lady Gaga. Αν και το 2015 είναι η χρονιά της ποπ τραγουδίστριας καθώς ετοιμάζει το πέμπτο ολοκληρωμένο της άλμπουμ, πρωταγωνιστεί στην 5η σεζόν του American Horror Story: Hotel και το σόου της με τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ «έσκισε», δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 59 εκατομμύρια δολάρια. 

Στη λίστα δεν βλέπουμε την Adele καθώς η πρόσφατη επανεμφάνιση της δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της λίστας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!