GOSSIP

Χρυσό Apple Watch μόνο για τον Karl Lagerfeld

Μια ειδική έκδοση του χρυσού Apple Watch, αποκλειστικά για τον διάσημο σχεδιαστή Karl Lagerfeld, δημιούργησε η Apple.

Ο σωματοφύλακας και βοηθός του σχεδιαστή, Sebastian Jondeau, μοιράστηκε τη φωτογραφία του ρολογιού στο Instagram, όπου ευχαρίστησε την Apple για την αποκλειστική δημιουργία.

Ο Καρλ, ο οποίος φοράει εκδόσεις του ίδιου κομψού μαύρου και λευκού κοστουμιού κάθε μέρα, είναι γνωστός για την εξαιρετική αίσθηση γούστου που διαθέτει. Έχει σχεδιάσει τα ρούχα για κορυφαίες μάρκες όπως για τη Chanel και τη Fendi και διαθέτει τη δική του μάρκα ρολογιών, Karl Lagerfeld.

Στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας και προώθησης του Apple Watch, έχουν επιστρατευθεί πολλοί διάσημοι όπως η Katy Perry, ο Pharrell, ο Drake και ο πιο πρόσφατος, ο Karl Lagerfeld.

Αλλά, ενώ τα περισσότερα αστέρια εξέλαβαν ως δώρο την έκδοση με το μοντέρνο λουράκι των 17.000 δολαρίων, ο Lagerfeld φαίνεται να έχει τη χρυσή έκδοση του λουριού που η Apple προσφέρει μόνο σε ανοξείδωτο ατσάλι.

Λαμβάνοντας υπόψιν το επιπλέον χρυσό λουράκι στο Apple Watch, η τιμή του αυξάνεται από τα 10.000 δολάρια στα 17.000, το οποίο όμως δεν είναι προς πώληση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!