GOSSIP

Keanu Reeves: H πρώτη μοτοσικλέτα της εταιρίας του αξίας $78.000

Η αγάπη του Keanu Reeves για τις μοτοσυκλέτες είναι μεγάλη, παρά τις περιπέτειες που είχε στους δρόμους του Λος Άντζελες...

Ο 50χρονος πια ηθοποιός εξακολουθεί να προτιμά να οδηγεί μοτοσικλέτα απ' ότι αυτοκίνητο.

Το πάθος αυτό του Reeves έκανε τον Gard Hollinger να γίνει συνιδρυτής στην εταιρία Arch-Motorcycles. Και τώρα, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο της εταιρίας, το Arch KRGT-1.

Το KRGT-1 κοστίζει $78.000 και ο σκελετός του είναι από αλουμίνιο ενώ ξεχωρίζει γιατί έχει μια σειρά από premium λεπτομέρειες. Οι τροχοί είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα, το ταμπλό είναι κομψό και μίνιμαλ, είναι 2032 cc και το κιβώτιο έχει 6 ταχύτητες. Το χρώμα έχει ένα εξαιρετικό μεταλλικό φινίρισμα, ελαφρώς ανάγλυφο.

Μάλιστα ο Keanu Reeves σε συνένευξή του στο Robb Report τόνισε ότι δεν θέλει να φαίνεται.

Γειά. Είμαι ο Keanu Reeves, ίσως με έχετε δει σε κάποια ταινία, αλλά πουλάω και μηχανές. Δεν θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος...

Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως "Επένδυσα οικονομικά, αλλά πάνω απ΄όλα επένδυσα προσωπικά. Ελπίζω η μηχανή να αρέσει στον κόσμο αρκετά και να πουλήσουμε αρκετά μοντέλα. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει πάντα το ΚRGT-1, αλλά είμαι περίεργος που θα καταλήξουμε και για το επόμενο μοντέλο".

Πηγή: Robb Report

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!