MEN'S GUIDE

Slacker στυλ: Είναι άνετο και ναι.. είναι στη μόδα

Ήρθε η στιγμή που οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που έχουν το προνόμιο να παίζουν με την εμφάνισή τους. Οι άνδρες τώρα μπορούμε να φορέσουμε τα πιο απλά μας ρούχα -όπως θέλουμε- χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, και να βγούμε έξω. Γιατί η "τεμπελιά" είναι super trendy.

Αυτό το look είναι πολύ στη μόδα ακριβώς γιατί είναι πολύ εύκολο να το "φτιάξεις". Με τα βασικά χρώματα, όπως μαύρο, γκρι, μπεζ, πράσινο, λευκό, επιτρέπει στον καθένα να συνδυάσει οποιοδήποτε ρούχο και να νιώθει άνετα και πάντα κομψός.

Το συγκεκριμένο στυλ, που σημαίνει το στυλ του τεμπέλη, είναι το αγαπημένο των ανδρών γιατί είναι πολύ εύκολο. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και επιτρέπει στον καθένα να δημιουργήσει ένα δικό του προσωπικό στυλ. Ένα χρωματιστό t-shirt μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα σορτσάκι ή ένα παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, ακόμα και μία φόρμα.

Ποιός λέει ότι η μόδα δεν πρέπει να σημαίνει άνεση; Αυτό το στυλ επιτρέπει να συνδυάσεις μπλουζάκια και φόρμες με φούτερ και hoodies για να νιώθεις πιο cool. Ενώ τα κλασικά χρώματα συνδυάζονται επίσης εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!