GOSSIP

Δύο top models και μία fashion editor έγιναν κέρινα ομοιώματα [βίντεο]

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στη συλλογή του μουσείου κέρινων ομοιομάτων στο πλαίσιο του Fashion Week at Madame Tussauds.

Η Kendal Jenner και η Cara Delevingne είναι δύο από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Εκτός ότι είναι πολύ καλές φίλες, έχουν περπατήσει μαζί στις πασαρέλες τoυ oίκου Chanel, έχουν φωτογραφηθεί μαζί σε νυχτερινές εξόδους και έχουν ποζάρει παρέα για τα μεγαλύτερα fashion έντυπα του κόσμου.

Η αίθουσα που είναι τοποθετημένα τα κέρινα ομοιώματα διαθέτει μια πλήρη σκηνή παρασκηνίων πασαρέλας, με καλόγερους, ρούχα, τραπέζια μακιγιάζ και Polaroid μοντέλων, ενώ στο μπροστινό μέρος της αίθουσας έχει δημιουργηθεί ένα πλήρες σκηνικό catwalk. 

Ωστόσο, σε αυτή την παρουσίαση, οι πρωταγωνίστριες είναι τρεις και την παράσταση κλέβει η κέρινη διευθύντρια της Vogue Anna Wintour η οποία παρακολουθεί το show από τις πρώτες καρέκλες. Η προσθήκη μίας τέτοιας σκηνής στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων δεν αποφασίστηκε τυχαία. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι η δημιουργία του κάθε ομοιώματος χρειάζεται 4 μήνες και κοστίζει 150.000 αγγλικές λίρες. Θεωρείται η ιδανική λύση για να προσελκύσει στο χώρο του μουσείου περισσότερο νεανικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!