GOSSIP

J.K. Rowling: Έχει μετανιώσει που «δολοφόνησε» ήρωα του Harry Potter

Σε ένα σύντομο κείμενο στο website Pottermore, η διάσημη συγγραφέας περιγράφει τις τύψεις της για το ότι δολοφόνησε έναν συγκεκριμένο ήρωα στα βιβλ;iα Harry Potter.

Πρόκειται για τον Florean Fortescue. Τον συγκεκριμένο ήρωα τον βλέπουμε για πρώτη φορά στο τρίτο μυθιστόρημα «The Prisoner of Azkaban» όταν δίνει στον Harry Potter δωρεάν παγωτά. Αργότερα επιστρέφει στο έκτο βιβλίο «The Order of the Phoenix», όταν ο Bill Weasley αναφέρει ότι ο Fortescue δολοφονήθηκε από υπηρέτες του Voldemort, τους Death Eaters.

«Φαίνεται ότι έβαλα να τον απαγάγουν και να τον σκοτώσουν χωρίς να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος. Αυτός δεν είναι ο πρώτος μάγος που σκότωσε ο Voldemort επειδή ήξερε πάρα πολλά ή πολύ λίγα, αλλά είναι ο μόνος για τον οποίο αισθάνομαι ένοχη, επειδή ήταν δικό μου λάθος», γράφει η συγγραφέας. 

Παράλληλα, προσθέτει ότι η αρχική σκέψη ήταν να έχει το ρόλο του «αγωγού ενδείξεων» που θα βοηθούσε τον Harry Potter στην αναζήτησή του για τους Κλήρους του Θανάτου στο τελευταίο βιβλίο, αλλά τελικά δημιούργησε έναν καλύτερο χαρακτήρα για αυτόν τον ρόλο.

«Το πρόβλημα ήταν πως όταν έφτασα στο σημείο να γράψω τα βασικά κλειδιά για τους Κλήρους του Θανάτου αποφάσισα ότι ο Phineas Nigellus Black ήταν πολύ πιο ικανοποιητικός «αγωγός ενδείξεων». 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!