GOSSIP

6 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε για την παγκόσμια περιοδεία του Justin Bieber

Ο νεαρός καλλιτέχνης πάνω στην σκηνή τα κάνει όλα! Χορεύει μέχρι τελικής πτώσεις, τραγουδάει με τεχνητή βροχή και στο τέλος του προγράμματος μένει χωρίς τη μπλούζα του επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα του.

O Justin Bieber έχει ήδη ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη νέα παγκόσμια περιοδεία του με αφορμή τον νέο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε στο τέλος του προηγούμενου έτους και έχει το τίτλο Purpose. Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που ο ποπ τραγουδιστής περιόδευσε σε όλο τον κόσμο ήταν με το Believe World Tour το 2012 -2013.

Ο 22χρονος star δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και κάθε φορά καταφέρνει να ξεχωρίσει με τις πρωτότυπες και μοναδικές ιδέες που παρουσιάζει στις εμφανίσεις του. Εμείς βρήκαμε 6 λεπτομέρειες που ίσως να μην ξέρετε για την παγκόσμια περιοδεία του και σας τις παρουσιάζουμε!

1. Το μπαλέτο του show επιλέχθηκε μέσα από ένα διαγωνισμό, υπό την εποπτεία του δημιουργικού διευθυντή Nick Demoura.

2. Τα ρούχα που φοράει πάνω στη σκηνή είναι επιλογή του ίδιου, αναμιγνύοντας κομμάτια που έγιναν στα μέτρα του, με αξεσουάρ υψηλής μόδας και street style.

3. Όσοι θα έχετε παρακολουθήσει στο Youtube διάφορα αποσπάσματα από τις συναυλίες του θα έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν ανατροπές και πολλά ειδικά εφέ.

4. Στη διάρκεια της περιοδείας ο Justin Bieber θα κάνει συνολικά 111 συναυλίες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ενώ η τελική συναυλία του θα είναι στο Λονδίνο 29 Νοέμβρη 2016.

5. Ο νεαρός καλλιτέχνης στη διάρκεια του προγράμματος δίνει μία μικρή γεύση από το ακυκλοφόρητο τραγούδι που έχει τίτλο «Insecurities» και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. 

6. Στο επίσημο μπλουζάκι της περιοδείας υπάρχει ένα ορθογραφικό λάθος που μάλλον διέφυγε στους υπευθύνους πριν το κυκλοφορήσουν στην αγορά.  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!