GOSSIP

O Wentworth Miller απαντά στο bullying που δέχεται [εικόνες]

Ο κόσμος τον γνώρισε και τον λάτρεψε ως τον γοητευτικό πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού Prison Break,

Και μπορεί ο Wentworth Miller να γνώρισε την επιτυχία και να απέκτησε δόξα και λεφτά αλλά στην προσωπική του ζωή τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά, ενώ και επαγγελματικά άρχισε να έχει προβλήματα ειδικά όταν παραδέχτηκε δημόσια την ομοφυλοφιλία του. Και κάπως έτσι αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα meme που δείχνει το διάσημο ηθοποιό όπως ήταν τότε που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά και πως είναι σήμερα. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα "Όταν το σκας από την φυλακή αλλά ανακαλύπτεις πως υπάρχει η Monopoly McDonalds" και πολλλοί βρήκαν "αστείο" το σχόλιο και τις εικόνες και το meme έγινε viral.
Πόσο αθώο όμως είναι όλο αυτό; 
Προφανώς καθόλου.
Ο ίδιος ο Wentworth έσπευσε να απαντήσει μέσω facebook στους επικριτές του και το μήνυμά του μόνο αστείο δεν είναι. 
Στην επιστολή του αναφέρει πως ο ίδιος επέλεξε το 2010 να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί είχε τάσεις αυτοκτονίας. Παράλληλα αναφέρει πως πάσχιζε με την κατάθλιψη από παιδί και πως επέλεξε μετά το 2010 να μιλήσει ανοιχτά για αυτό και ομολογεί πως βρήκε "παρηγοριά" στο φαγητό. "Θα μπορούσα να να αναζητήσω την παρηγοριά στο σεξ, τα ναρκωτικά το αλκοόλ... την βρήκα στο φαγητό. Και τί έγινε; Σιγά το πράγμα" γράφει ο ίδιος . Συνεχίζει με το να περιγράφει πως ακριβώς τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία που τον δείχνει χοντρό, πως ακόμα και η μητέρα του ανησύχησε όταν δημοσιεύτηκε και πως τίποτα από όλα αυτά δεν βοηθά έναν άνθρωπο που πάσχει από κατάθλιψη και έχει τάσεις αυτοκτονίας. Το μηνυμά του ολοκληρώνεται με το να λέει πως σε όλα αυτά απαντά με δύναμη και συγχώρεση για τον ίδιο και για τους άλλους.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή του στην σελίδα του στο Facebook.

Αυτό είναι το επίμαχο meme στο οποίο αναφέρεται.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!