GOSSIP

Ο Martin Garrix θα έχει το δικό του ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο, «Martin Garrix: The Ride» και η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στη χώρα καταγωγή του, το Άμστερνταμ. 

Ο Martin Garrix θεωρείται παγκόσμιο φαινόμενο πια, αφού λίγο πριν κλείσει τα 20 χρόνια βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους σημαντικότερους και πιο ακριβοπληρωμένους DJ στον πλανήτη, πρωταγωνιστώντας σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ παγκοσμίως, όπως Tomorrowland, Ultra Music Festival, TomorrowWorld. Αποφάσισε να γίνει DJ το 2004, όταν είδε τον Tiesto να παίζει μουσική για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. 

Το αληθινό του όνομα είναι Martijn Garritsen και πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία το 2012, ενώ το 2013 έγινε ο νεαρότερος DJ που κατάφερε να φθάσει στο Νο1 της μουσικής πλατφόρμας Beatport. Έχει κερδίσει οκτώ μουσικά βραβεία -ανάμεσά στα οποία και το «Best Electronic» του MTV Europe Music Awards- ενώ έχει υπάρξει υποψήφιος σε άλλα δεκαπέντε.

Έτσι το MTV συνεργάζεται με τον Ολλανδό παραγωγό για ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ που θα αφορά την καθημερινότητα του και τη δουλειά του. "Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο για να κάνω άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους, το οποίο είναι για μένα, η δουλειά των ονείρων μου", έχει αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του. 

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ εδώ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!