GOSSIP

Ξέρετε πόσα λεφτά παίρνουν αυτοί οι 5 celebrities για μία εμφάνιση σε club;

Η απάντηση φυσικά είναι "πολλά" και μάλιστα πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Δείτε ποιοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι.

Αυτοί οι 5 celebrities έχουν κάνει τις αρπαχτές στα clubs... επάγγελμα

Scott Disick

Σύμφωνα με το GQ που μίλησε με τον μάνατζέρ του ο Scott παίρνει 55.000 δολάρια για να εμφανιστεί σε ένα κλαμπ και πρέπει να φωτογραφηθεί στην είσοδο και να παραμείνει στον χώρο για μία ώρα. Η πρόσφατη περιοδεία του Scott στα αμερικανικά clubs του απέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Kim Kardashian

Κάποτε πληρώνονταν περίπου 60.000 ευρώ για εμφανιστεί σε ένα κλαμπ, μετά έφτασε να πάρει μέχρι και μισό εκατομμύριο για να κάνει παρέα σε έναν Σαουδάραβα σε κλαμπ μόνο για δύο ώρες. Τώρα κανένα κλαμπ δεν έχει τα λεφτά για να την πληρώσει, καθώς η κάθε της εμφάνιση μπορεί να κοστίσει και πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Paris Hilton

Η διάσημη κληρονόμος πλέον κάνει την DJ και μάλιστα την ακριβοπληρωμένη αφού έχει φτάσει να πληρώνεται μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια για εμφάνισή της σε ευρωπαϊκά clubs.

Nicki Minaj

Δεν θα περίμενε κανείς πως η διάσημη τραγουδίστρια θα κυνηγούσε… αρπαχτές και στα clubs, αλλά αποδείχτηκε πως το κάνει, αφού πρόσφατα ιδιοκτήτης κλαμπ στο Λας Βέγκας, της έκανε μήνυση και ζητά να πάρει πίσω τα 236.000 δολάρια που της έδωσε για να εμφανιστεί για μία ώρα στο κλαμπ του, ενώ αυτή πήγε μόνο για 25 λεπτά.

Pamela Anderson

Η Pamela εκμεταλλεύεται αυτές τις μέρες την επικείμενη κυκλοφορία της νέας ταινίας Baywatch και σύμφωνα με τον ατζέντη της χρεώνει από 55.000 δολάρια μέχρι 200.000 δολάρια τις εμφανίσεις της σε clubs.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!