GOSSIP

Αποχωρεί ο Karl Lagerfeld από τον οίκο Chanel;

Καυστικός, ενίοτε κυνικός, προσβλητικός και εξωστρεφής, προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις με τις εκάστοτε, ιστορικές ρήσεις του.

Ο Karl Lagerfeld βρίσκεται στο θρόνο του οίκου Chanel από το 1983 και του οίκου Fendi από το 1965. Ο ίδιος είναι ένας εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας και φωτογράφος που έχει δώσει το δικό του στίγμα στις δύο αυτές επιχειρήσεις. Σύμφωνα, όμως, με πρόσφατο δημοσίευμα του Page Six αναφέρεται ότι ο 82χρονος σχεδιαστής προετοιμάζει το τελευταίο του show για τον γαλλικό οίκο, όπου θα πραγματοποιηθεί σ' ένα μήνα στην Κούβα. 

Μάλιστα, φημολογείται ότι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του είναι ο Alber Elbaz ή ο Hedi Slimane, ο οποίος μόλις αποχώρησε από τον οίκο Saint Laurent. Τον τελευταίο καιρό ο ίδιος νιώθει αρκετά εξαντλημένος και θέλει να ξεκουραστεί. ''Είναι κουρασμένος. Δεν τα πάει καλά και είναι έτοιμος να σταματήσει'', ανέφερε στενός του φίλος.

Βέβαια, ο Karl Lagerfeld δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι απ' όλα αυτά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Vogue UK είχε τονίσει ότι νιώθει πολύ τυχερός που μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει. "Δε χρειάζεται να διαφωνήσω με κανέναν. Το ξέρετε ότι τα συμβόλαιά μου με τους οίκους Fendi και Chanel είναι συμβόλαια για μια ζωή; Και δε νιώθω καθόλου κουρασμένος. Μισώ τους αργόσχολους ανθρώπους. Απαίσιο", ανέφερε στη Shulman.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!