MEN'S GUIDE

Πιείτε καφέ για να έχετε γερή.. στύση

Οι ευεργετικές δράσεις του καφέ είναι λίγο πολύ γνωστές. Τώρα όμως μια νέα μελέτη έρχεται να προσθέσει έαν ακόμη λόγο για να πίνουμε καφέ και ειδικά οι άνδρες.

Στο παρελθόν οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως ο καφές συμβάλλει  στην μείωση εμφάνισης καδιοαγγειακών παθήσεων, στην προστασία από την άνοια, τον διαβήτη τύπου 2, ακόμα και τον καρκίνο του δέρματος. Τώρα οι ερευνητές υποστηρίζουν πως οι άντρες που πίνουν μια ή δυο κούπες καφέ την ημέρα, έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν στυτική δυσλειτουργία. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το vita.gr επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τέξας πιστεύουν ότι η καφεΐνη συμβάλλει την χαλάρωση των αρτηριών στην περιοχή του πέους, αυξάνοντας έτσι την ροή του αίματος.

Οι επιστήμονες μελέτησαν τα στοιχεία περίπου 4.000 ανδρών, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την καθημερινή τους διατροφή και αξιολόγησαν την ποσότητα καφέ, τσαγιού και άλλων ροφημάτων που κατανάλωναν μέσα στο 24ωρο.

Πάντως, οι ερευνητές τόνισαν ότι δεν παρατηρήθηκε συσχέτιση της στυτικής δυσλειτουργίας με την κατανάλωση καφέ στους διαβητικούς ασθενείς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!