GOSSIP

5 transgender που έχουν ξεχωρίσει για το υποκριτικό τους ταλέντο [εικόνες]

Είναι όμορφες, ταλαντούχες και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις γυναίκες συναδέλφους τους και ας γεννήθηκαν άνδρες και μεταμορφώθηκαν μετά σε γυναίκες.

Ο ρατσισμός είναι ένα οικουμενικό φαινόμενο που δυστυχώς υπάρχει ακόμα και σήμερα σε όλες τις μορφές του. Κάθε είδους διαφορετικότητα είναι πλέον στο στόχαστρο και σπάνια δίνονται οι ευκαιρίες σε άτομα που τους αξίζουν. Οι transgender γνωρίζουν αρκετά καλά τι σημαίνει ρατσισμός. Τον βιώνουν στο πετσί τους από τα πρώτα χρόνια της συνειδητοποίησής τους μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Υπάρχουν όμως και μερικές transgender που με το υποκριτικό τους ταλέντο κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου και να ξεχωρίσουν μέσα από τους ρόλους τους.

1. Erika Ervin

Είναι το πιο ψηλό μοντέλο γυναίκα σύμφωνα με το βιβλίο Guinness, ενώ έχει γίνει διάσημη για τους ρόλους της στα American Horror Story και Hemlock Grove.

2. Rebecca Root

Έχει καταφέρει να κερδίσει ένα ρόλο στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας στη ταινία "Το κορίτσι από τη Δανία".

3. Jamie Clayton

Πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές που ξεκίνησε να προβάλλεται τη περασμένη χρονιά. Υποδύεται μία χάκερ, η οποία είναι τρανς και λεσβία.

4. Carmen Carrera

Η ταλαντούχα καλλονή έχει εμφανιστεί στην Τόλμη και Γοητεία και στο πλευρό της Meryl Streep στο Ricki and the Flash.

5. Laverne Cox

Την γνωρίσαμε ως Sophia Burcet του Orange is the new Black. Αυτό όμως που δεν είναι ακόμα τόσο γνωστό σε όλους μας είναι ότι η Leverne Cox θα υποδυθεί τον αξιαγάπητο Dr Frank-N-Furter στην τηλεοπτική μεταφορά του Rocky Horror Picture Show.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!