GOSSIP

Η Anne Hathaway ραπάρει και γουστάρει [βίντεο]

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Late Late Show του James Corden και είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο ραπ. 

H Anne Hathaway πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή τη περίοδο καθώς πριν από οκτώ εβδομάδες έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Εκείνη και ο σύζυγός της, Adam Shulman είναι πανευτυχείς, ενώ ο μικρός θα πάρει το όνομα Jonathan. Ύστερα από ένα μικρό διάστημα απουσίας της από τα επαγγελματικά καθήκοντα της, η ίδια γύρισε πιο λαμπερή και γεμάτο αυτοπεποίθηση. 

Ο James Corden την προκάλεσε σε μία μονομαχία ραπ φροντίζοντας να την κάνει να χάσει με αστείους στίχους που αφορούσαν τις πιο άτυχες στιγμές της καριέρας της ή ακόμα και να κοροϊδέψει τις καλές της στιγμές. «Το ραπ της θα αποτύχει όπως η ταινία ''Get Smart, η μόνη Catwoman που αναγνωρίζω είναι η Halle Berry, τα λέω για όλη τη Βρετανία, η προφορά σου στην ταινία ''One Day'' ήταν άθλια. Δεν θα χάσω, είναι πιο πιθανόν να σου πουν να παρουσιάσεις ξανά τα Όσκαρ», είναι μερικοί από τους στίχους που ανέφερε ο παρουσιαστής στην ηθοποιό. 

Αν και οι στίχοι του Corden είχαν μεγάλη δόση γέλιου, το πάθος της Hathaway κέρδισε το κοινό και εμάς. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!