GOSSIP

H επική φωτογραφία της Aniston από τα 90's

Η Jennifer Aniston θέλησε να μας θυμήσει πως ήταν στα 90's και να μας κάνει να μας λείπουν ακόμα περισσότερο τα "Φιλαράκια".

Τα  μαλλιά της πάντα αποτελούσαν τάση, ενώ μερικά χρόνια πίσω, όσο μεσουρανούσε πρωταγωνιστώντας στα «Φιλαράκια», κάθε της χτένισμα και κούρεμα αντιγράφονταν από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο σε χρόνο ρεκόρ.

Έτσι, καθόλου τυχαία δηλαδή, έγινε συνιδιοκτήτρια και εκπρόσωπος της Living Proof μίας εταιρείας με καλλυντικά προϊόντα για τα μαλλιά. Αναλαμβάνοντας μάλιστα τα social media της εταιρείας για μία ημέρα, η Aniston έδωσε μία ιδέα στον κόσμο και της καθημερινότητάς της αλλά και της εμφάνισης της μερικά χρόνια πριν.

 

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on May 21, 2015 at 11:13am PDT

Εντελώς διαφορετική σε σχέση με τη σημερινή της εικόνα, στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της εταιρείας, η ηθοποιός φαίνεται σε μικρότερη ηλικία, πιθανότατα λίγο καιρό πριν αρχίσει να πρωταγωνιστεί στα «Φιλαράκια». Τα μαλλιά της είναι αρκετούς τόνους πιο σκούρα και μακριά.

Η ιστορική αναδρομή της Πέμπτης ήταν το hashtag που συνόδευε τη φωτογραφία, ενώ η Aniston έγραφε από κάτω: «τον καιρό πριν αποκτήσουμε τη Living Proof», θέλοντας μάλλον να τονίσει πόσο καλό ήταν το αποτέλεσμα των προϊόντων της εταιρείας της στην δική της περίπτωση.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία για το έτος που τραβήχτηκε η φωτογραφία, ωστόσο είναι μαζί με την κολλητή της φίλη Andrea Bendewald. Με βάση τα ρούχα που φοράνε, πρέπει να τραβήχτηκε στα τέλη των 1980s ή στις αρχές1990s, καθώς τότε ήταν στη μόδα τα μακριά φλοράλ φορέματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!