GOSSIP

Λιάγκας – Σκορδά: Η λαμπερή βάπτιση του γιου τους [εικόνες]

Το περασμένο Σάββατο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βάφτισαν το δεύτερο γιο τους σε μια λαμπερή ταλετή με πλλούς και διάσημους καλεσμένους.

Και το όνομα αυτού Δημήτρης. Η βάπτιση του Δημήτρη Λιάγκα, άρχισε στις 7:30 μμ στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, με κουμπάρους το στενό φίλο της Φαίης, Σάββα Τζεβελέκη και τη δημοσιογράφο και επίσης στενή φίλη του ζευγαριού, Σόνια Καζόνι.

Όπως αναφέρει το fthis.gr μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Island. H Φαίη Σκορδά φόρεσε custom made λευκό φόρεμα BSB, ενώ το κοστούμι του Γιώργου Λιάγκα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Κριθαριώτη. Μάλιστα, ο μικρός Γιάννης (ο μεγάλος αδελφός του Δημήτρη) φορά το κοστούμι του μπαμπά του σε… μινιατούρα. Χαρούμενος για την βάπτιση του αδελφού του, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της τελετής ενώ ο νεοφώτιστος δεν έκλαψε καθόλου. Για τις μπομπονιέρες της βάπτισης η Φαίη Σκορδά απευθύνθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο. Παρόντες ήταν πολλοί διάσημοι όπως οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Θέμης Γεωργαντά, Σάσα Σταμάτη, Δέσποινα Καμπούρη, Τένια Μακρή, Σταματίνα Τσιμτσιλή κ.ά

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!