GOSSIP

Forbes: Οι 5 πλουσιότεροι ράπερ του πλανήτη [εικόνες]

Μπορεί οι rappers να έχουν κόντρα για ποιός έχει τα περισσότερα λεφτά και να κάνουν επίδειξη χλιδής, αλλά κάθε χρόνο το περιοδικό Forbes βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ετσί στο φετινό top 5 είδαμε μία νέα είσοδο (αυτή του Drake) ενώ από αυτή απουσιάζουν ονόματα όπως ο Kanye West. Φυσικά τα ποσά των εσόδων τους είναι πραγματικά εξωφρενικά.


1. Sean "Diddy" Combs - Γνωστός και ως Puff Daddy ο οποίος μέσα στην τελευταία χρονιά είδε την περιουσία του να αγγίζει τα 750 εκατομμύρια δολάρια!


2. Andre “Dr. Dre” Young: Συνεχίζει εδώ και χρόνια να είναι στην κορυφή. Η περιουσία του εκτιμάται στα 710 εκατομμύρια δολάρια.

3. Shawn "Jay Z" Carter. Ο σύζυγος της Beyonce με το Tidal έφτασε τα 610 εκατομμύρια δολάρια.


4. Bryan “Birdman” Williams. Ο επικεφαλής της Cash Money είδε την περιουσία του να μειώνεται κατά 30 εκατομμύρια δολάρια, αλλά και πάλι συνολικά αγγίζει τα 110 εκατομμύρια δολάρια.


5. Aubrey "Drake" Graham. Ο Drake κατάφερε για πρώτη φορά να μπει στο top 5 με περιουσία που εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια δολάρια και με τα διαφημιστικά συμβόλαια που διαρκώς υπογράφει αναμένεται να εκτοξευτεί στα ύψη την ερχόμενη χρονιά 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!