GOSSIP

Στο σφυρί το σπίτι του Michael Jackson [εικόνες]

Η διάσημη Neverland το τεράστιο μέγαρο υπερπαραγωγή που αντανακλούσσε την σφοδρή επιθυμία του Michael να μείνει για πάντα παιδί πλέον βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Πρόκειται για το 2.700.000 στρεμμάτων κτήμα που ο Michael αγόρασε το 1989 και στο οποίο μετακόμισε μόνιμα εντός το 2005, έχοντας πλέον αθωωθεί από τις κατηγορίες περί παιδεραστίας που τον βάραιναν. Ήταν ένα σπίτι παράδεισος για τους μικρούς επισκέπτες και φίλους του Michael καθώς είχε φορντίσει να το γεμίσει με κήπους, λίμνες, ζωολογικό κήπο, γήπεδα, κινηματογράφο και λούνα παρκ.

Η Neverland, σήμερα έχει επιστρέψει στο παλιό της όνομα, αυτό που είχε πριν περάσει στην κατοχή του Μάικλ Τζάκσον και πλέον λέγεται «Sycamore Valley Ranch». Ανήκει στην εταιρεία Sotheby's and Hilton & Hyland, η οποία την αγόρασε για να… καλυφθούν τα χρέη των κληρονόμων.

Όπως αναφέρει το koolnews.gr δυστυχώς, το ράντσο έχασε σήμερα πολλά από τα στοιχεία που το έκαναν μοναδικό, καθώς έχουν ήδη αφαιρεθεί πολλά γήπεδα, τα ζώα μέσα από τον ζωολογικό κήπο αλλά και η κινηματογραφική αίθουσα στην οποία ο βασιλιάς της ποπ λάτρευε να περνά χρόνο παρακολουθώντας τις αγαπημένες του ταινίες.
 Η εταιρεία ποντάρει στη φήμη του θρύλους της ποπ για να προσελκύει πάμπλουτους υποψήφιους αγοραστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Michael την αγόρασε 18 εκατομμύρια ευρώ και πλέον η τιμή του έχει «χτυπήσει» τα 93 εκατομμύρια!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!