GOSSIP

Νέος "βασιλικός" γάμος θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου [εικόνα]

Φαίνεται πως ο πριγκιπικός γάμος της χρονιάς, που φυσικά δεν είναι άλλος από αυτόν της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, στάθηκε πηγή έμπνευσης για πολλούς γαλαζοαίματους και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor θα γίνουν τρεις γάμοι!

Μετά το γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, αλλά και το λαμπερό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας που έγινε στο ίδιο παρεκκλήσι πριν λίγο καιρό, τώρα ανακοινώθηκε πως σύντομα μια ακόμη γαλαζοαίματη θα ντυθεί νυφούλα στο ίδιο παρεκκλήσι.


Ο λόγος για την Λαίδη Gabriella Windsor, κόρη του ξαδέλφου της βασίλισσας, πρίγκιπα Michael του Kent, η οποία θα παντρευτεί τον Thomas Kingston, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την Άνοιξη του 2019.


Η Λαίδη Gabriela είναι 50η στη σειρά διαδοχής για το θρόνο και ο γάμος της δεν θα είναι τόσο λαμπερός όσο αυτός της πριγκίπισσας Ευγενίας ή του πρίγκιπα Harry και δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο, χωρίς κάμερες, αλλά σε αυτόν θα παραστούν αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.


Η δε δεξίωση θα γίνει στο Frogmore house, τη νέα κατοικία των Meghan & Harry.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!