MEN'S GUIDE

Η επιστήμη θεωρεί πως αυτά τα 6 στοιχεία ενός άντρα έλκουν τις γυναίκες

Πολλοί άντρες θα ήθελαν να γνωρίζουν ακριβώς τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες και κυρίως τι είναι αυτό που τις ελκύει σε έναν άντρα και συχνά θεωρούν πως η απάντηση είναι η εξωτερική εμφάνιση και για αυτό προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Ωστόσο η επιστήμη έχει μάλλον άλλη γνώμη.

Έχουν γίνει αναρίθμητες επιστημονικές έρευνες που προσπαθούν να εντοπίσουν ποια στοιχεία ενός άνυτρα ελκύουν τις γυναίκες και όπως θα δείτε ελάχιστα από τα στοιχεία που έχουν εντοπίσει οι επιστήμονες σχετίζονται με την εξωτερική εμφάνιση.

Το χιούμορ. Αυτό είναι ενδιαφέρον: στις γυναίκες αρέσουν οι άνδρες που τις κάνουν να γελούν, αλλά και στους άνδρες αρέσουν  οι γυναίκες που γελούν με τα αστεία τους σύμφωνα με τις παρατηρήσεις Καναδών ψυχολόγων.

Η περιπετειώδης φύση. Οι τολμηροί άνδρες που έλκονται από το ρίσκο και βουτούν χωρίς σκέψη στην επόμενη περιπέτεια συνήθως έχουν πολλές κατακτήσεις – είναι όμως εφήμερες όπως διαπιστώνουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του New Mexico.

Η γενναιοδωρία. Οι ανοιχτοχέρηδες άνδρες έχουν περισσότερες κατακτήσεις από τους πιο σφιχτούς σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν.

Ο θαυμασμός των άλλων. Συγκεκριμένα των άλλων γυναικών! Με άλλα λόγια όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου του Aberdeen μια γυναίκα μπορεί να απορρίψει έναν άνδρα, αλλά εάν στην συνέχεια διαπιστώσει ότι αυτός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των άλλων γυναικών, τότε μπορεί να αναθεωρήσει την αρχική της εκτίμηση και να τον δει με άλλο μάτι…

Το πηγούνι και τα φρύδια: Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν θεωρούν πως στις γυναίκες φαίνεται ότι αρέσουν και οι άνδρες με τετράγωνο πηγούνι και καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια. Ενδεχομένως αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θεωρούνται αποδείξεις ότι ο συγκεκριμένος άνδρας φέρει καλό γενετικό υλικό, απαραίτητο για τη γέννηση υγιών παιδιών, όπως εξηγούν οι ειδικοί.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!