TV BITS

Happy Traveller: Θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο στο ΣΙΓΜΑ

Νέα σεζόν Happy Traveller! Μετά από 5 χρόνια, 200 επεισόδια και ταξίδια σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 14:40, η πιο ιδιαίτερη χρονιά της εκπομπής κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν ο Ευτύχης πηγαίνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό για το 2020. Ταξιδεύει με αεροπλάνο μετά από 8 μήνες και πηγαίνει σε μια από τις πιο απομονωμένες χώρες της Ευρώπης. Το αρχιπέλαγος των νησιών Φερόε που βρίσκεται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό ανάμεσα σε Ισλανδία, Σκωτία και Νορβηγία. Μια χώρα με 18 νησιά που όμως έχει συνολική έκταση σαν αυτή της Ρόδου και πληθυσμό περίπου σαν της Χίου!

 

Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού, μένει σε βαν, οδηγεί σε παραμυθένια τοπία και βλέπει εκπληκτικούς καταρράκτες και φιόρδ. Το οδοιπορικό περιλαμβάνει επισκέψεις σε γραφικά χωριά και σε τοποθεσίες με θέα που κόβει την ανάσα. Ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε μία χώρα που εκπλήσσει με την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά της.

 

HAPPY TRAVELLER στα Νησιά Φερόε

Το Α’ μέρος, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 14:40 στο ΣΙΓΜΑ

 

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!