GOSSIP

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε ένα απίστευτα γλυκό μήνυμα για τη σύζυγό του

Πριν από δύο χρόνια, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε στην Τήνο, την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα και τώρα έδειξε σε όλους πόσο φουλ ερωτευμένος παραμένει με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι, που ήδη μετρούσε 3.5 χρόνια σχέσης πριν παντρευτεί, το καλοκαίρι του 2018 έκανε ένα παραμυθένιο γάμο στην Τήνο και πλέον κρατά στην αγκαλιά του και ένα παιδί: το γιο τους που γεννήθηκε πριν λίγους μήνες και η ευτυχία του ζευγαριού είναι μάλλον απερίγραπτη.


Ωστόσο, χθες που είχε γενέθλια η Γεωργία Αβασκαντήρα, ο Γιώργος Χρανιώτης, βρήκε τον τρόπο να περιγράψει το πόσο τη λατρεύει με ένα εκτενές κείμενο που ανέβασε στο Instagram πλάι σε μια παλιά φωτογραφία της γυναίκας του και έκανε πολλούς να συγκινηθούν.


«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό. Θυμάσαι πόσο είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες. Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι, είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα. Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει. Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα, συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι. Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω, εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου. Τον μικρό μας. Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο. Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on Oct 6, 2020 at 3:38am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!