GOSSIP

Κορωνοϊό κόλλησε και ο Παναγιώτης Θεόφιλος του Power of Love

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος, που έγινε γνωστός μέσω της συμμετοχής του στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης και ζει μόνιμα στην Κύπρο.

Ο Παναγιώτης, έδειξε το τεστ μέσω ενός βίντεο στο Instagram και παράλληλα αποκάλυψε πως το σώμα του έχει γεμίσει με κοκκινίλες. Ο ίδιος τόνισε  πως και η σύντροφός του έκανε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Δεν περίμενα ποτέ να κάνω αυτό το βίντεο. Ήμουν από τους δύσπιστους, αλλά πριν λίγο μου έφεραν το χαρτί πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω όσφρηση και γεύση. Το αποκορύφωμα ήταν χθες το απόγευμα έβγαλα κάποια εξανθήματα, αρχικά στο πόδι και μετά στο χέρι. Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος.

Είμαι έξι μέρες έτσι. Κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσει, γιατί αρχίζω και ηρεμώ. Αν δεν την πάθεις δε θα μάθεις. Την έπαθα. Θα είμαι σε καραντίνα 14 μέρες. Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και παιδιά θερμή παράκληση. Να προσέχετε τον εαυτό σας! Όταν μπορείτε να κάνετε το τεστ» λέει, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Θεόφιλος στο βίντεο που δημοσίευσε.

«Και εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας παροτρύνω να προσέχετε τους εαυτούς σας και σε συνάρτηση τους γύρο σας.. Ο κορονοϊός υπάρχει και μπορεί να εμφανιστεί με διαφορά συμπτώματα..» έγραψε στη λεζάντα ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panagiotis Theofilos (@pan_theon_official) on Nov 11, 2020 at 12:20pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!