GOSSIP

Ο Χάρης Χριστόπουλος στόλισε μέχρι και το... καρότσι του γιου του [εικόνες]

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν μοιάζουν με αυτά άλλων ετών, για το γνωστό φωτογράφο, παρουσιαστή και πρώην κριτή του My Style Rocks, Χάρη Χριστόπουλο και τη σύζυγό του Αννίτα Μπραντ, αφού φέτος οι δυο τους κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους.

Το ζευγάρι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό δεν κρύβεται.


Ο ίδιος ο Χάρης Χριστόπουλος, πρόσφατα μας έδειξε μέσω Instagram, πως φέτος γέμισε το σπίτι με χριστουγεννιάτικα δέντρα γράφοντας: «Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννούλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας.....
Φέτος μας ευλόγησε ο θεός, και είμαστε τρεις. Εχουμε το Χριστοπουλακι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφιες ) η Αννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Αννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης».

 

Και ο Χάρης, μάλλον το... παράκανε στους στολισμούς, αφού όπως θα δείτε στόλισε μέχρι και δέντρο μέσα στο καρότσι του γιου του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!