TV BITS

Ώρα για Φαγητό: Δείτε τι θα μας μαγειρέψει η Αργυρώ αυτή την εβδομάδα

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάς καλωσορίζει στην πολύχρωμη κουζίνα της και αυτή την εβδομάδα και είναι αποφασισμένη να μαγειρέψει απλές αλλά μαγικές συνταγές για όλους μας. Γεύσεις για μικρούς και μεγάλους, νόστιμα και λαχταριστά πιάτα που θα κατακλύσουν με χρώματα και αρώματα και τη δική μας κουζίνα.

 

Από την Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 14:00 είναι Ώρα για Φαγητό, στο ΣΙΓΜΑ.

 

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

Με το πιο λαχταριστό φαγητό ξεκινάει τη μέρα της η Αργυρώ και το άρωμα από ένα πιάτο αγκινάρες αλά πολίτα γίνεται το ζητούμενο όλων. Για τη συνέχεια, μας αποκαλύπτει τα μυστικά για μια πλούσια κρεμμυδόσουπα αλά παριζιέν ενώ για το τέλος, ετοιμάζει μια σαλάτα με παντζάρια, πράσινο μήλο, καρύδια και μπλε τυρί Δανίας, κατάλληλη για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μία σαλάτα που μπορεί από μόνη της να σταθεί ως πλήρες γεύμα.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου

Μια εύκολη και διαφορετική τυρόπιτα φουρνίζει η Αργυρώ στην κουζίνα της με έντονη τη γεύση της φέτας και του ανθότυρου και με τραγανό φύλλο που θα μας συναρπάσει. Η συνέχεια εξακολουθεί να είναι εξίσου απολαυστική με ένα πιάτο με σολομό σοτέ και ταλιατέλες λαχανικών βουτύρου. Ο σημερινός καλεσμένος, Γιάννης Βαλιάνος, εισβάλει στην κουζίνα της και ετοιμάζει τα πιο γευστικά σοκολατάκια μπλακ φόρεστ με επικάλυψη σοκολάτας και ένα ολόκληρο βύσσινο στο κέντρο τους που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα.

 

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Γεμάτη γευστικούς πειρασμούς η σημερινή μέρα. Η Αργυρώ ξεκινά με ένα κλασικό και λαχταριστό γαλακτομπούρεκο με το πιο τραγανό φύλλο. Συνεχίζει με κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και μπέικον, αλλά και φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι, σκέτο γλύκισμα. Αυτές οι συνταγές, νόστιμες και κλασικές, είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν για πάντα στο μενού μας.

 

 

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Η αρχή γίνεται με ένα απίστευτο κοτόπουλο ραγού που όλοι θα λατρέψουμε. Στη συνέχεια, στιφάδο με γίγαντες και κάστανα, απλό, νηστίσιμο και σούπερ θρεπτικό για τους λάτρεις των vegan προτιμήσεων. Ο επίλογος έρχεται με ένα αφράτο σουφλέ με ψωμί: εύκολο, χορταστικό, με τυριά που λιώνουν στο στόμα και γεύση - σκέτο πειρασμό.

 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου

Η εβδομάδα κλείνει με γεύσεις, ακόμη και για τις πιο απαιτητικούς. Ξεκινάμε με συκώτι α λα βενετσιάνα με προσούτο και συνεχίζουμε με πατάτες dauphinoise. Ο γευστικός επίλογος της σημερινής μαγειρικής εκπομπής έρχεται με μία πρασοτηγανιά με χειμωνιάτικα λαχανικά, μήλο και τυρί. Μοναδική χοιρινή τηγανιά που προσδίδει τέλειες μυρωδιές στην κουζίνα μας και καταλήγουν σε μία γεύση ονειρεμένη.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ

Δευτέρα με Παρασκευή στις 14:00 στο ΣΙΓΜΑ

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!