TV BITS

Survivor: Ο Κονδυλάτος "έκραξε" άγρια τους Τριαντάφυλλο και Κοψιδά

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, που πλέον βρίσκεται στη Κόκκινη Ομάδα, θεωρεί πως οι Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς τον έχουν στοχοποιήσει και πλέον δεν διστάζει να πετάει τα βέλη του εναντίον τους με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Ο Περικλής "ξεσπάθωσε" κατά των δύο συμπαικτών του, συνομιλώντας με την Ανθή, αλλά και μιλώντας μόνο του στην κάμερα του Survivor.

«Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που έχω ζήσει αυτό το ανθρωποειδές έναν μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος. «Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει».

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια πως «κουράστηκα να μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να γυρίσω σε μια πραγματικότητα που θα έχω να κάνω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και είναι υγιείς. Που δεν είναι διψασμένες κατίνες για εξουσία».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!