TV BITS

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Βελλή - έγινε χαμός με τις προμήθειες [βίντεο]

Μεγάλη ένταση είδαμε να επικρατεί στην παραλία της Μπλε ομάδας, λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό. το οποίο τελικά κέρδισαν οι Μπλε

Το γεγονός πως δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης, είναι τιμωρημένοι, αφού τους επιβλήθηκε ποινή από την παραγωγή του σόου, καθώς απομακρύνθηκαν για ώρες από την παραλία, αναζητώντας φαγητό, προκάλεσε την έντονη κριτική συμπαικτών τους όπως ο Καφετζής.


Και έτσι οι δυο τιμωρημένοι πέρασαν στην... αντεπίθεση.
 

Ο Αλέξης Παππάς εξαπέλυσε προσβολές τόσο στην Ελευθερία Ελευθερίου όσο ακόμα περισσότερο στην Άννα Μαρία Βέλλη. Ο ίδιος την κατηγόρησε ότι, ενώ κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και δεν θα ξέρει τι να πει στον σύντροφό της, το παίζει ηθική. Από την άλλη «την είπε» στην Ελευθερία Ελευθερίου ότι τον είχε από κοντά για τους λόγους της.

Έπειτα από όλα αυτά η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα κι ήταν άσχημα ψυχολογικά λέγοντας: «Άλλα δείχνουν κι άλλα κάνουν για να καλύψουν τα δικά τους. Εκθέτει ανθρώπους και κυρίως τα κορίτσια ασταμάτητα. Το αγόρι μου ξέρει κι έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό με αυτήν την απόσταση. Δεν είχε λόγο να πει ψέματα. Δεν ήρθα κοντά με τον Νίκο γιατί πίστευα ότι θα πάει μακριά πολύ απλά τον συμπαθώ κι έχουμε καλή επικοινωνία. Τι σημαίνει; Και με άλλους έχω κοιμηθεί κοντά. Βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα. Δεν θέλω να τον κοιτώ στα μάτια και να του μιλήσω ποτέ.»

 

Η Άννα Μαρία και συμπαίκτες της δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους και αμέσως πριν την ένραξη του αγωνίσματος, στο οποίο τελικά οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, λέγοντας πως δεν θα μοιράζονταν τις προμήθειες με τους Κρις και Αλέξη που βάσει της ποινής τους, δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!