GOSSIP

Ο Μάριος Αθανασίου στηρίζει τον Μαρκουλάκη και επιτίθεται στο ΣΕΗ

Μπορεί πριν λίγα χρόνια ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου να είχε μια άτυπη... κόντρα με τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και να είχε εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του στις πολιτικές πεποιθήσεις του και την απόφασή του να ασχοληθεί με τις εκλογές, αλλά τώρα και ο ίδιος έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στον Μαρκουλάκη ο οποίος αντέδρασε σφοδρά σε μια ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. 

Θυμίζουμε πως χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με μια ανοιχτή επιστολή του προς το ΣΕΗ, κατηγόρησε το Σωματείο, πως σε πρόσφατη ανακοίνωσή του μετά τη συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, τον "φωτογράφισε" και τον "κρέμασε στα μανταλάκια".


Και τώρα ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχαν σπεύσει δημοσίως να ζητήσει την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, μετά το σάλο των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου, τώρα, μέσω social media, στηρίζει τον Μαρκουλάκη και ζητά από το ΣΕΗ να πει συγγνώμη
 

«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης» έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!