GOSSIP

Οι Φουρέιρα και Μποτία αγόρασαν μαζί πολυτελές σπίτι στην Αθήνα

Η σχέση της 34χρονης τραγουδίστρια και παρουσιάστριας του House of Fame Ελένης Φουρέιρα και του 32χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή Alberto Botía έχει περάσει πολλά... κύματα και παρά τις κατά καιρούς φήμες περί χωρισμού, το διάσημο ζευγάρι παραμένει μαζί και τώρα φούντωσαν οι φήμες για γάμο, πιθανά και μέσα στο τρέχον έτος, αφού δημοσίευμα αποκάλυψε πως το ζευγάρι μόλις αγόρασε νέο σπίτι τα Νότια Προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life φαίνεται πως το ζευγάρι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα στη σχέση του, καθώς πριν λίγες ημέρες αγόρασε από κοινού ένα σπίτι στην Βάρκιζα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του House of Fame και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά την επανασύνδεσή τους το περασμένο φθινόπωρο και παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει στη σχέση τους η πανδημία, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, γι’ αυτό προετοιμάζονται για το κοινό τους μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησαν στην αγορά κατοικίας στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση μιας υπέροχης κατοικίας, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!