GOSSIP

Συγκινεί η επανασύνδεση της Τατιάνας Στεφανίδου με τους γονείς της [εικόνα]

Η πανδημία του κορωνοϊού είχε σαν αποτέλεσμα, εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο να αναγκαστούν να παραμείνουν μακριά από αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς, καθώς φοβούνταν την πιθανή διασπορά. Αυτό συνέβη και στην παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είχε να δει τους αγαπημένους γονείς της πάνω από ένα χρόνο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο που δεν είχε δει από κοντά τη μητέρα και τον πατέρα της μπόρεσε να τους επισκεφθεί χθες Σάββατο, καθώς προηγήθηκε ο εμβολιασμός τους.

Οι στιγμές συγκινητικές και η αναμνηστική φωτογραφία που δημοσίευσε μιλά από μόνη της. Η λαχτάρα και η προσμονή να τους ανταμώσει μετουσιώθηκε σε μία ζεστή αγκαλιά γεμάτη συγκίνηση για τον χρόνο που έμεινε μακριά τους.

«Αγκαλιά μετά από ένα ολόκληρο χρόνο! Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και συναντηθήκαμε επιτέλους ξανά! Όλοι μαζί ενωμένοι θα την νικήσουμε την καταραμένη πανδημία. Κουράγιο σε όλους αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από τον κορονοιό» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!