GOSSIP

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε την πρώτη ανάρτησή του μετά το Survivor [εικόνα]

Ο γνωστός frontman των INCO κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor και μπορεί να μην μπόρεσε να σηκώσει ο ίδιος το τρόπαιο και να αρκέστηκε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά αποχαιρετά το Survivor, έχοντας αποσπάσει πολλές εμπειρίες και αρκετά χρήματα.

Λέγεται πως ο Ηλίας Μπόγδανος, αν και δεν κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, θα πάρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως αμοιβή από το Survivor, αφού μπόρεσε να παραμείνει για πολλές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο.


Ο ίδιος, έδειξε να μην ενοχλείται καθόλου που τη νίκη κατέκτησε ο Σάκης Κατσούλης και πλέον απολαμβάνει την αγκαλιά της συντρόφου του, της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου που ήταν παρούσα και στον τελικό του Survivor.


Μάλιστα χθες το απόγευμα ο Ηλίας έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram μετά από πολλές εβδομάδες απουσίας από τα social media λόγω Survivor και ανέβασε μια πόζα του όπου κρατά την ταμπέλα η οποία γράφει "Amigos para sempre" ένα αναμνηστικό που πήρε μαζί του επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο και έγραψε: «Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!