GOSSIP

Οι Δαλάκα και Φιντιρίκος δείχνουν και πάλι φουλ ερωτευμένοι [εικόνες]

Λένε πως ο έρωτας δεν κρύβεται και πλέον ούτε η γνωστή αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα, ούτε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, κρύβουν τον πόσο ερωτευμένοι είναι μετά την πρόσφατη ερωτική τους επανασύνδεση.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, στο παρελθόν είχε χωρίσει δυο φορές και ο τελευταίος χωρισμός τους είχε γίνει πριν ξεκινήσει το 2021. 


Όμως πρόσφατα, τη δύσκολη περίοδο που η Ελλάδα μαστίζονταν από την πύρινη λαίλαπα στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Κατερίνα, έσπευσε να βοηθήσει την προσπάθεια του πρώην συντρόφου της για παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους και έκτοτε οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.


Ακολούθησαν κοινές διακοπές σε Βενετία και Λευκάδα και πλέον οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι, πραγματοποιώντας συχνά και κοινές βραδινές εξόδους, ενώ από τις αναρτήσεις τους είναι φανερό πως είναι μαζί παντού.


Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι έκανε μια μίνι απόδραση κοντά στην Αθήνα, παρέα με φίλους και  Κατερίνα Δαλάκα έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση με τον σύντροφό της, γράφοντας «Ι feel safe (Νιώθω ασφαλής)», ενώ ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο πάνω στο σκάφος του να την κοιτάζει τρυφερά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!