MEN'S GUIDE

Όλα όσα κάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος και διατηρεί τέτοιο κορμί [εικόνες]

Στις Σεϋχέλλες βρέθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η φωτογραφία που ανέβασε στα social media με το μαγιό του και φόντο μια εξωτική παραλία, προκάλεσε ντελίριο στις φαν του και φθόνο σε πολλούς καθώς ο παρουσιαστής και πρώην The Bachelor διατηρεί ένα αξιοζήλευτα καλογυμνασμένο κορμί. 

Ο 30χρονος Παναγιώτης, με καταγωγή από τη Μάνη, υπήρξε κάποτε ποδοσφαιριστής και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, αλλά όπως θα δείτε, η σχέση του με την άθληση παραμένει έντονη κάθε μέρα.


Μια ματιά στο Instagram του Παναγιώτη, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς, πως ο ίδιος φροντίζει να γυμνάζεται όπου και όπως μπορεί.


Έτσι κάνει από mountain bike, κολύμπι και κωπηλασία, μέχρι βάρη (ακόμα και με ό,τι βρει μπροστά του) τένις, μπάσκετ και ό,τι άλλο σκεφτεί ανάλογα με τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στην καθημερινότητά του.

 


Παράλληλα φροντίζει και τη διατροφή του, καταναλώνοντας συχνά φρούτα και αρκετή πρωτεΐνη.


Οπότε για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται πως για να αποκτήσει κανείς απολλώνιο κορμί, χρειάζεται κόπος και αυτοσυγκράτηση και το μυστικό δεν είναι τελικά και τόσο κρυφό, αφού μιλάμε πάντα για τον συνδυασμό συστηματικής άθλησης (κάθε τύπου) και ισορροπημένης διατροφής.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!