MEN'S GUIDE

Met Gala 2021: Αυτοί είναι οι 10 πιο καλοντυμένοι σταρ της βραδιάς

Μπορεί συνήθως οι γυναίκες να είναι αυτές που στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω τους στις red carpet εμφανίσεις, αλλά στο φετινό Met Gala της Νέας Υόρκης, πολλοί διάσημοι άντρες παρέδωσαν μαθήματα στυλ με τις επιλογές τους στο κόκκινο χαλί.

Οι περισσότεροι επέλεξαν τη safe επιλογή του κοστουμιού ή του σμόκιν, αλλά φρόντισαν να αναβαθμίσουν στιλιστικά τις εμφανίσεις τους, με λεπτομέρειες όπως κεντητά σχέδια σε σακάκια και πέτα (όπως ο διάσημος μπασκετμπολίστας Stephen Curry) ή επιλέγοντας βελούδο ως ύφασμα και αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου(όπως ο διάσημος σχεδιαστής Tom Ford) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wardell Curry (@stephencurry30)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOM FORD (@tomford)

 

Stars όπως ο καλλιτέχνης Heron Preston, ο ηθοποιός Adrien Brody, αλλά και ο Brooklyn Beckham μας έδειξαν τη διαχρονική αξία ενός κλασικού σμόκιν και ενός κλασικού μαύρου κοστουμιού με γραβάτα


Ο διάσημος ηθοποιός Dominic Cooper τόλμησε να φορέσει ένα 80s early 90s style φαρδύ κοστούμι σε κίτρινη παστέλ απόχρωση.


O Βρετανός ηθοποιός Josh O Conor και σταρ του The Crown έλαμψε με το ρετρό στυλ κοστούμι του με τη λεπτομέρεια στο πέτο και το δαντελένιο πουκάμισο.
 

Οι δε ηθοποιοί Kit Harrington και Timothee Chalamet κέρδισαν τις εντυπώσεις με τα λευκά κοστούμια τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig)

Όμως ο Justin Bieber ήταν αυτός που συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια φορώντας  ένα  σύνολο επίσης σε στυλ 80s, και αξεσουάρ από το δικό του fashion brand Le Maison Drew.
 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!