GOSSIP

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εκείνη μου όρμησε» ισχυρίζεται ο ηθοποιός

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού και χθες δημοσίευμα αποκάλυψε το απολογητικό υπόμνημα του ηθοποιού, στο οποίο ο Φιλιππίδης, αρνείται κάθε κατηγορία και δηλώνει αθώος.

Στο απολογητικό του υπόμνημα, που ήρθε χθες Κυριακή στο «φως» της δημοσιότητας μέσω εφημερίδας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κάνει λόγο για «εμμονικές γυναίκες» και παρουσιάζει τον εαυτό του «θύμα» ανυπόστατων κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, στο πολυσέλιδο έγγραφο που δημοσίευσε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται ότι διέπραξε τις ανάρμοστες πράξεις για τις οποίες είναι υπόλογος ενώ μάλιστα δηλώνει πως μία από τις γυναίκες που τον κατηγορούν ήταν εκείνη που του «όρμησε».

Αναφορικά με την πρώτη καταγγέλλουσα που τον κατηγορεί για βιασμό, ο προφυλακισμένος ηθοποιός την αποκαλεί «εμμονική» και δηλώνει πως τον ενοχλούσε συνεχώς και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την αποφύγει.

Η καταγγέλλουσα μπήκε στη σχολή με δική του παρέμβαση, όμως, ο ίδιος δεν θέλησε να την συγχαρεί διά ζώσης, γιατί ήταν πάντα άκρως διαχυτική μαζί του, όπως ισχυρίζεται, «Μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν μαζί με την οικογένειά μου, κάτι το οποίο με έφερνε σε δύσκολη θέση».

Η εμμονή της μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα πάντα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν την απέφυγε σε μία βάφτιση που έτυχε να βρίσκονται, εκείνη είχε κλειστεί στην τουαλέτα κι έκλαιγε, λέγοντας: «Εγώ τον αγαπώ, είμαι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος ούτε μου μιλάει». Μάλιστα, είπε πως τον είχε προσεγγίσει ακόμα και μπροστά στη σύζυγό του: «Σπρώχνοντας με περίσσιο θράσος τη σύζυγό μου ήρθε να με χαιρετήσει αγκαλιάζοντάς με και φιλώντας με. Ένιωσα τρομερή αμηχανία για ακόμη μια φορά για τη διαχυτικότητά της αυτή αλλά και για την αγενέστατη συμπεριφορά της απέναντι σε εμένα και την σύζυγό μου».

Ο ίδιος, κατηγόρησε επίσης την γυναίκα, πως άλλαξε την αρχική της κατάθεση “για να προσδώσει σε αυτήν αξιόποινο χαρακτήρα” και επικαλέστηκε την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ, ότι “πολύ πριν κινηθεί η ποινική διαδικασία εις βάρος του, ήδη από το 2010, η σύζυγός του είχε απευθυνθεί στη μητέρα της καταγγέλλουσας και στον ίδιο ρωτώντας τους τι συνέβη στην Α. καθότι η συμπεριφορά της ήταν τουλάχιστον επίμονη και μη αρμόζουσα”.

Σύμφωνα πάντα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών η ηθοποιός κατήγγειλε ότι στην πρόβα «προσπάθησα και έβαλα τα δύο μου χέρια μέσα στο παντελόνι της, αλλά με σταμάτησε και πήγε στο μπάνιο», ενώ στα όσα είπε στον εισαγγελέα υποστήριξε «ότι έβαλα το ένα χέρι μου μέσα και από το παντελόνι και από το εσώρουχο και ότι επιπλέον εισχώρησα και τα δάχτυλά μου στο αιδοίο της».

Σχετικά με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού το 2010 ο κατηγορούμενος ηθοποιός ισχυρίστηκε έψαχνε για πιθανή αντικαταστάτρια ηθοποιού της παράστασης και τη συγκεκριμένη του τη γνώρισε κοινός τους φίλος, δικηγόρος. Εκείνος της είπε να έρθει στο θέατρο και τον «μαγνήτισε η ομορφιά της», γεγονός που οδήγησε σε ερωτικές συνευρέσεις που έγιναν με τη συναίνεσή της μέσα στο θέατρο, όπου εκείνη έμπαινε από την πλαϊνή πόρτα για να μην τη βλέπουν οι εργαζόμενοι.

Όταν εκείνος την απέρριψε από αντικαταστάτρια εκείνη δήλωσε ο ηθοποιός ότι εξοργίστηκε γι΄αυτό και αποφάσισε να τον εκδικηθεί κάνοντας την ψευδή καταγγελία της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!