GOSSIP

H Linda Evangelista έκανε μήνυση στον πλαστικό χειρούργο που την παραμόρφωσε

Το πασίγνωστο top model Linda Evangelista, που μεσουρανούσε στο παγκόσμιο στερέωμα της Μόδας τη δεκαετία του 90', με μια ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε πως κατέθεσε μήνυση κατά του πλαστικού χειρούργου που παραμόρφωσε το πρόσωπό της.

Η 56χρονη σήμερα Linda, ισχυρίζεται πως παραμορφώθηκε εντελώς το πρόσωπό της, μετά από δύο αισθητικές επεμβάσεις που έκανε πριν από 5 χρόνια και πως η ίδια πλέον θα κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας που έκανε τις επεμβάσεις.


Με μια ανάρτησή της, στα social media, το μοντέλο με καταγωγή από τον Καναδά, κάνει λόγο για εμφάνιση μιας παρενέργειας που λέγεται PAH (Paradoxical Adipose Hyperplasia) και πως ενώ έκανε τις επεμβάσεις που υποτίθεται πως θα μείωναν τα λιπώδη κύτταρα τελικά αυτά αυξήθηκαν.


Η ίδια λέει πως αυτές οι παρενέργειες κατέστρεψαν τη ζωή της και της προκάλεσαν κατάθλιψη και εγκλεισμό.


Το πρώην top model, στην ανάρτησή της, ονοματίζει την εταιρεία που έκανε τις επεμβάσεις (το BBC αναφέρει πως η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση του μοντέλου) και εναντίον της οποίας κινείται νομικά και καταλήγει γράφοντας: «Με αυτή τη μήνυση προχωράω μπροστά για να διώξω την ντροπή... Βαρέθηκα να ζω έτσι. Θέλω να βγαίνω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά μολονότι δεν δείχνω όπως ήμουν πια».

Δεκάδες διάσημα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία και η Helena Christensen έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Linda και να την επαινέσουν για το κουράγιο και το θάρρος της να κάνει αυτή την ανάρτηση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!