GOSSIP

H Britney Spears στόλισε από τώρα το δέντρο της και απειλεί την οικογένειά της

Μπορεί να απομένουν πάνω από δύο μήνες μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα, αλλά η ποπ σταρ Britney Spears φρόντισε να στολίσει από τώρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και παράλληλα εκτόξευσε απειλές κατά της οικογένειάς της για τα όσα την ανάγκασαν να βιώσει για χρόνια υπό το καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που εδώ και λίγες ημέρες, με δικαστική απόφαση είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει χωρίς τον έλεγχο από τον πατέρα της, όπως ίσχυε εδώ και χρόνια, όχι μόνο αρραβωνιάστηκε, αλλά κάνει αλλεπάλληλες αναρτήσεις στα social media και μάλιστα σε μια από αυτές εκτόξευσε και απειλές.


Αρχικά πριν από 3 ημέρες, ανέβασε στο Instagram μια νέα τόπλες πόζα της σχολιάζοντας πως δεν θέλει ένας γιατρός να της πει τί είναι λάθος στο σώμα της και πως αντιτίθεται στην εμμονή για τη βελτίωση του κορμιού και πέταξε και μια... βρισιά λέγοντας σε όσους σχολιάζουν το σώμα της να της φιλήσουν τον... λευκό κ%@ο της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Ακολούθησε μια εκτενέστατη ανάρτηση, όπου μας έδειξε πως ήδη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι της και εξήγησε γιατί, πετώντας απειλές προς την οικογένειά της: «Θα είμαι απλώς ειλικρινής και θα πω ότι περίμενα τόσο καιρό να απελευθερωθώ και τώρα που τα κατάφερα φοβάμαι να κάνω οτιδήποτε, γιατί φοβάμαι ότι θα τα κάνω λάθος !!!

Τόσα χρόνια μου έλεγαν πάντα ότι αν κάνω τα πράγματα καλύτερα θα τελείωνε όλο αυτό, αλλά δεν τελείωνε ποτέ!!! Δούλεψα τόσο σκληρά αλλά τώρα που είμαι κοντά στο τέλος είμαι χαρούμενη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που με φοβίζουν ακόμα. Φοβάμαι όταν οδηγώ, φοβάμαι τόσο πολύ ότι θα κάτι λάθος.

Αυτή η φοβία ξεκίνησε όταν πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου για πρώτη φορά μετά απο 13 χρόνια!!!! Δεν έκανα τίποτα κακό για να μου φέρονται έτσι επί 13 χρόνια !!! Είμαι αηδιασμένη από το σύστημα και εύχομαι να έμενα σε άλλη χώρα !!Γιορτάζω τα Χριστούγεννα  πολύ νωρίς φέτος ... γιατί γιατί όχι ;;; !!! Πιστεύω ότι κάθε λόγος για να βρεις περισσότερη χαρά στη ζωή είναι μια καλή ιδέα… και δεν είναι μυστικό ότι έχω περάσει πολλά οπότε ίσως χρειαστεί να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά από τώρα !

Κύριε ελέησε τις ψυχές της οικογένειάς μου αν δώσω συνέντευξη και μιλήσω ανοιχτά !!! Εν τω μεταξύ ... μένω μακριά από τη δουλειά μου- αυτό είναι το μόνο που ήξερα να κάνω όλη μου τη ζωή ... γι 'αυτό αυτό είναι τόσο πολύ μπερδεμένο για μένα !!! Τέλος πάντων ... Ο Θεός να σας έχει καλά όλους!!!» έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!