GOSSIP

Οι γιατροί απαγόρευσαν στη βασίλισσα Ελισάβετ να πίνει αλκοόλ

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της η 95χρινη βασίλισσα της Αγγλίας, καλείται να ακούσει τις συμβουλές των γιατρών και να εγκαταλείψει κάποιες από τις αγαπημένες της συνήθειες για λόγους υγείας.

Όπως αναφέρει το in.gr η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μείνουν στην ιστορία. Η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη Βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία στα 95 της λατρεύει το αλκοόλ ωστόσο, θα πρέπει να το αποχωριστεί για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι γιατροί της συνέστησαν να σταματήσει το ποτό και να το επιλέγει μονάχα σε ειδικές περιστάσεις.

Είναι μία από τις ελάχιστες απολαύσεις της

«Στη Βασίλισσα είπαν να σταματήσει τα ποτά το βράδυ, που είναι συνήθως μαρτίνι. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση για εκείνη, δεν πίνει πολύ, αλλά φαίνεται κάπως άδικο που σε αυτό το στάδιο της ζωής της πρέπει να εγκαταλείψει μια από τις ελάχιστες απολαύσεις της», είπε στο Vanity Fair ο οικογενειακός φίλος.

Μάλιστα, πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι το dry martini είναι το αγαπημένο της ποτό, ενώ δεν λέι «όχι» σε ένα ποτήρι γλυκό κρασί με το δείπνο.

Επίσης, είναι γνωστό ότι πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια πριν κοιμηθεί.

Τέλος, στη λίστα της βρίσκεται και το Gin and Dubonnet.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!