GOSSIP

Πέθανε από κορωνοϊό ο θείος της Μαρίας Μενούνος [εικόνα]

Η πανδημία του κορωνοϊού κατάφερε να επιφέρει βαριά πλήγματα στην οικογένεια της ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος, αφού και οι δυο της γονείς είχαν νοσήσει σοβαρά με Covid 19 και πριν λίγους μήνες πέθανε η μητέρα της, που αντιμετώπιζε γενικότερα σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Και τώρα ο κορωνοϊός χτύπησε και τον θείο της, τον αδελφό του πατέρα της, ο οποίος έχασε τη μάχη με την Covid 19 και η ίδια η Μαρία, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη θλιβερή είδηση του θανάτου του.

«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του.

Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (σ.σ. ο σύζυγός της) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες.

Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος.

Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του.

Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!