GOSSIP

Ξέσπασε σε κλάματα ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τη σύζυγό του [βίντεο]

Ο διάσημος αθλητής και πολιτικός Πύρρος Δήμας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν είδε αποσπάσματα από παλαιότερες δηλώσεις της συζύγου του Αναστασίας που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και τρία χρόνια και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

Ο Πύρρος Δήμας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όταν προβλήθηκε απόσπασμα από παλαιότερες δηλώσεις της γυναίκας του στην ίδια εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Αναστασία έπαιξε σε όλα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά… Πολλά μου χάρισε…».

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε κιόλας. Τρέξαμε τόσο γρήγορα για να το αντιμετωπίσουμε που στο τέλος μαζευτήκαμε ξαφνικά στο σπίτι. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο σπίτι μετά το χειρουργείο, σηκωνόταν το βράδυ, όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή της λέω, «δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε και μένα». «Θα πεθάνω» μου λέει. «Και γω θα βγω αύριο στους δρόμους και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει» απάντησα» πρόσθεσε ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης. «Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε αγώνα με χαμόγελο. Αξιοπρεπέστατος αγώνας. Τι να πω… Δεν έχω λόγια».

«Σήμερα νομίζω ότι στο σπίτι που ζω, επειδή έχουμε πολλές στιγμές μαζί, θα βγει και θα μου πει «επ, μην αφήσεις το σακάκι εκεί! Μάζεψε τα παπούτσια». Δεν μπορείς να καλύψεις τον ρόλο της μαμάς στα παιδιά, απλά είμαι τυχερός που είναι μεγάλα πια και μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους. Συγχρόνως όμως στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, περάσαμε πολλά».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!