GOSSIP

Ένταση επικράτησε στη δίκη για την κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα [βίντεο]

Στα δικαστήρια εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση που προέκυψε όταν ο Μάρκος Σεφερλής κατέθεσε πριν 3 χρόνια αγωγή κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα με αφορμή ένα κείμενο που έγραψε η ίδια και το θεώρησε πολύ προσβλητικό.

Θυμίζουμε πως ο Μάρκος Σεφερλής διεκδικεί αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η εκπομπή της  Κανούργιου, σήμερα εξετάστηκαν δύο μάρτυρες, τόσο από την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή, όσο και από αυτήν της Έλενας Ακρίτα, με την  απόφαση να βγαίνει το λιγότερο σε πέντε μήνες.

Μάλιστα, υπήρξε και ένταση μέσα στην αίθουσα, ύστερα από τα όσα είπε η συνήγορος της δημοσιογράφου και κριτικού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, χρησιμοποιήθηκαν κάποιες μεμονωμένες λέξεις και ατάκες από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, ως επιχειρηματολογία, ότι ήθελαν να ψέξουν διάφορες κοινωνικές ομάδες. Ο Μάρκος ακούγοντας αυτά, φορτίστηκε πάρα πολύ έντονα και η συνάδελφός του, Αρετή Ζαχαριάδου, είπε ότι εκείνος είναι δίπλα σε όλους και είναι ο μόνος που δίνει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.

Παράλληλα, η πλευρά της Έλενας Ακρίτα, παρουσίασε κάποια λόγια από ένα θεατρικό απόσπασμα πριν  από 25-30 χρόνια, όπου ο Μάρκος Σεφερλής ήταν απλός ένας ηθοποιός και δεν είχε γράψει, ούτε σκηνοθετήσει την παράσταση. Ήταν του Σωτήρη Μουστάκα. Υπήρχε προσπάθεια να μεταφερθεί ως δική του δουλειά και εκεί, σηκώθηκε όρθιος, δεν μπορούσε να παρέμβει, ωστόσο ο δικηγόρος του υπογράμμισε ότι αυτά τα λόγια ήταν άλλου δημιουργού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!