TV BITS

The Voice: Χαμός έγινε χθες με τα steals - Είδαμε και "ταυτόχρονο" steal

Τρία συνολικά steals είδαμε στο χθεσινοβραδινό 3ο Knockout του The Voice και μάλιστα σε μια συγκεκριμένη τριάδα διαγωνιζόμενων, είδαμε και τους τρεις, χάρη στα steals να προκρίνονται στη φάση των Battles.

Θυμίζουμε πως στα Knockouts οι διαγωνιζόμενοι κάθε ομάδας εμφανίζονται στη σκηνή ανά τριάδες, με τον coach του και τον βοηθό του να τους έχει προετοιμάσει (φέτος στο ρόλο των βοηθών βλέπουμε τους πρώην coaches Κωστή Μαραβέγια και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τους Χρήστο Δάντη και Μαρίνα Σάττι) και ο coach επιλέγει μόνο έναν εκ των τριών για να συνεχίσει στην ομάδα του. Όμως οι άλλοι coaches μπορούν να "κλέψουν" κάποιον από τους δύο εναπομείναντες και χθες είδαμε τρία τέτοια steals.


Αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης, έκανε ένα steal από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και συγκεκριμένα πήρε στην ομάδα του την Κόννα.


Όμως το πιο εντυπωσιακό steal έγινε όταν στη σκηνή του The Voice, ανέβηκαν οι Αμαλία Ποθητάκη,  Φανή Μελεμένη και Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.


Η Έλενα επέλεξε να συνεχίσει με τον Γιώργο, αλλά οι Ρουβάς και Αργυρός έσπευσαν να...κλέψουν τις άλλες δύο διαγωνιζόμενες.


«Ενδιαφέρομαι για την Αμαλία» αναφώνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να σπεύσει ο Σάκης Ρουβάς να μπει επίσης με χαμόγελο στο κομμάτι της διεκδίκησης. «Εγώ πάτησα το κουμπί του steal για την Φανή»!


Δείτε όλες τις ερμηνείες όσων προκρίθηκαν μετά το χθεσινό 3ο Knockout και τις αλλαγές που έχουν γίνει πια στη σύνθεση των 4 teams.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!