MEN'S GUIDE

Έρευνα αποκάλυψε τις 5 ασκήσεις γιόγκα που βοηθούν στις στύσεις [βίντεο]

Μπορεί κυρίως οι γυναίκες να επιλέγουν τη γιόγκα ως μορφή άθλησης και μέσο ευεξίας, αλλά διαρκώς πληθαίνει ο αριθμός των ανδρών που επίσης την επιλέγουν και ίσως αυξηθεί ακόμη περισσότερο αυτός ο αριθμός, αν κάποιοι μάθουν πως βάσει μιας έρευνας υπάρχουν 5 ασκήσεις που βοηθούν στο να έχεις καλύτερη στύση.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο gr.askmen.com αυτές τις ασκήσεις βασίζονται στα επιστημονικά ευρήματα του ερευνητή δημοσιογράφου των New York Times, William J. Broad -δις βραβευμένου με Πούλιτζερ και επίτιμου μέλους της Αμερικανικής Εταιρείας Επιστημονικών Συγγραφέων (NASW)-, ο οποίος αφιέρωσε δυο ολόκληρα χρόνια στη μελέτη της ταύτισης των στάσεων γιόγκα με μια σειρά αισθητηριακών εμπειριών σχετικά με την εσωτερική γαλήνη αλλά και εξωτερικών σωματικών αποτελεσμάτων (δύναμη, αντοχή, ευελιξία, σεξουαλική απόδοση).

Λίγη ώρα πριν το σεξ, εκτέλεσε αυτές τις 5 κινήσεις

Στο βιβλίο του The Science of Yoga: The Risks and Rewards (Η Επιστήμη της Γιόγκα: Κίνδυνοι και Ανταμοιβές), ο Broad αποκαλύπτει τη θεραπευτική (έως και υπερφυσική) ισχύ που έχουν κάποιες συγκεκριμένες στάσεις γιόγκα στην ενίσχυση της στύσης.
«Θα εκπλαγείς με το πόσο πιο ευέλικτος, επικεντρωμένος και διεγερμένος θα νιώσεις, εκτελώντας αυτές τις απλές κινήσεις λίγη ώρα πριν ξεκινήσεις το ερωτικό παιχνίδι. Αυτές τις πόζες γιόγκα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην αντοχή, στη δύναμη και στο “μέγεθος” της στύσης σου», λέει ο Broad.

Η γάτα

Μια κίνηση που αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενισχύοντας τους κατάλληλους μυς που οδηγούν σε καλύτερη σεξουαλική λειτουργία και απόδοση.

Η κόμπρα

«Δημιουργώντας έναν ισχυρό πυρήνα, είσαι σε θέση να αποκτήσεις απόλυτο έλεγχο της πυέλου, γεγονός που σε καθιστά ικανό για βαθύτερες διεισδύσεις».

Το όφελος διπλασιάζει η παρακάτω στάση:

Η βάρκα

Η γέφυρα

«Δεν υπάρχει καλύτερη άσκηση για άνοιγμα των αναπνευστικών αγωγών και διεύρυνση του στέρνου», γράφει ο Broad, συμπληρώνοντας: «Ταυτοχρόνως, ανοίγει και διατάσσει τη περιοχή της πυέλου, βοηθώντας στη βελτίωση της εκσπερμάτωσης και της ροής αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων».

Η ακρίδα

Σε αντίστροφη πορεία με την προηγούμενη στάση, εδώ, η έμφαση δίνεται στην τόνωση του πυρήνα, με έκταση της πλάτης και των άκρων. «Η διέγερση των μυών της πυέλου είναι στο μέγιστο επίπεδο, βοηθώντας τα γεννητικά σου όργανα να πλημμυρίσουν από αίμα», τονίζει ο Broad.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!