GOSSIP

Σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ο Αμερικανός ράπερ Young Dolph

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου ενός ακόμη Αμερικανού ράπερ, του 36χρονου Young Dolph, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το protothema.gr θανάσιμους πυροβολισμούς δέχθηκε ο 36χρονος γνωστός ράπερ Young Dolph στο Μέμφις, στο Τενεσί, μέρα μεσημέρι.

Σύμφωνα με μάρτυρα στο Fox 13, ο μουσικός που κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του, ''King of Memphis'', το 2016, σκοτώθηκε καθώς έμπαινε σε κατάστημα πώλησης μπισκότων.

Τα πυρά πέρασαν από το παράθυρο και έπληξαν θανάσιμα τον τραγουδιστή.

Τη στιγμή της φονικής ενέργειας, ο Dolph συνοδευόταν και από άλλο πρόσωπο.

Ακόμη δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τον δράστη.

Είναι γνωστό ότι οδηγούσε όχημα Lamborghini, το οποίο, την επίμαχη στιγμή, στάθμευσε έξω από το κατάστημα που επισκεπτόταν συχνά το θύμα. Ο ράπερ είχε, μάλιστα, διαφημίσει τα προϊόντα του συγκεκριμένου καταστήματος την περασμένη εβδομάδα.

Ο Young Dolph είχε υπάρξει και στο παρελθόν στόχος πυροβολισμών. Το 2017, συγκεκριμένα, ο ράπερ πυροβολήθηκε αρκετές φορές έξω από κατάστημα στο Χόλιγουντ, διέφυγε όμως τον κίνδυνο ύστερα από επιτυχημένη εγχείρηση.

Το πραγματικό όνομα του Dolph είνα Adolph Robert Thornton Jr, ενώ συνήθιζε την Ημέρα των Ευχαριστιών να μοιράζει γαλαπούλες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!