GOSSIP

Η περσινή νικήτρια του My Style Rocks νόσησε με κορωνοϊό [βίντεο]

Τη δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό βίωσε η Αρετή Λις, η περσινή νικήτρια του My Style Rocks, η οποία μίλησε χθες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για τις δύσκολες ώρες που πέρασε τις τελευταίες ημέρες.

Η ίδια εξήγησε πως βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό, χωρίς να γνωρίζει με ακρίβεια πως μπορεί να το κόλλησε. Μάλιστα, ανέφερε πως το πιο δύσκολο σε αυτήν την δύσκολη περιπέτεια, ήταν ο πυρετός και οι πόνοι στους μυς.

«Το πέρασα λίγο δύσκολα τις τρεις πρώτες ημέρες, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για αυτό βγήκα και το τηλέφωνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήταν ο πονόλαιμος και άρχισα να χάνω εντελώς την γεύση μου. Από εκεί κατάλαβα ότι χρειάζεται να κάνω τεστ. Πήγα στο φαρμακείο και μου είπαν ότι ήταν θετικό. Δεν το πίστευα, γιατί είχα κάνει τις δύο πρώτες δόσεις και πρόσεχα πάρα πολύ», είπε αρχικά προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν έχω ιδέα πως κόλλησα. Μπορεί να ήρθα σε επαφή με κάποιο κρούσμα χωρίς να το ήξερα. Πρέπει να το κόλλησα πριν 4-5 ημέρες σε νυχτερινή μου έξοδο, γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν ήρθα σε επαφή με άλλον κόσμο. Το πιο δύσκολο που αντιμετώπισα ήταν ο πυρετός και οι πόνοι στους μυς».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!