TV BITS

Big Brother: Δείτε ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες βράδυ [βίντεο]

Καθαρά γυναικεία υπόθεση ήταν η χθεσινή αποχώρηση στο Live του Big Brother με τις Ευδοκία Τσαγκλή, Μαίρη Βαρσάμη και Μαρία Αλεξόγλουνα διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και μία έπρεπε στο φινάλε της βραδιάς να αποχωρήσει μόλις δύο εδβομάδες πριν τον τελικό.

Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα υποδέχθηκαν στον πλατό δύο survivors, την Μαριάνθη Κάσαδαγλη και τον Πάνο Αργιανίδη καθώς και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Φυσικά παρούσα ήταν κι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία σχολίασε με όλους μαζί τα τεκταινόμενα της εβδομάδας και τις ισορροπίες που άλλαξαν μέσα στο σπίτι.

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαίρη Βαρσάμη από την ανοιχτή ψηφοφορία κι η Ανχελίτα, η Ευδοκία Τσαγκλή κι η Μαρία Αλεξόγλου από την μυστική ψηφοφορία των παικτών. Ωστόσο την επόμενη ημέρα η Ανχελίτα κέρδισε την δοκιμασία του βέτο κι εξαιρέθηκε από την διαδικασία αποχώρησης.

‘Οπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η παίκτρια που αποχαιρέτησε από το σπίτι, μόλις δύο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ήταν η Μαρία Αλεξόγλου.

 

Η Μαρία έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!