TV BITS

The Voice: Αυτοί είναι οι 16 διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον Ημιτελικό

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ τα Live Cross Battles και πλέον έχει συμπληρωθεί η λίστα των ταλέντων που κέρδισαν μια θέση στον Ημιτελικό και βρίσκονται μια ανάσα πριν από το πολυπόθητο έπαθλο και την κατάκτηση της πρωτιάς στο δημοφιλές talent show.

Στο δεύτερο live των Cross Battles είδαμε στη σκηνή να ανεβαίνουν συνολικά 16 διαγωνιζόμενοι σε οκτώ ζευγάρια τα οποία προέκυψαν από κλήρωση και δεν προέρχονται από την ίδια ομάδα. Κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε διαφορετικό τραγούδι και η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού. Όλοι οι coaches έχουν στις ομάδες τους διαγωνιζόμενους που προκρίθηκαν στον Ημιτελικό, με τον Πάνο Μουζουράκη να έχει ένα... μικρό προβάδισμα, αφού προκρίθηκαν πολλά άτομα από το team του.

Οι μουσικές εκπλήξεις συνεχίστηκαν και στο δεύτερο live των Cross Battles, αφού είδαμε επί σκηνής δύο από τους coaches. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκαν στη σκηνή του «The Voice of Greece» για να ερμηνεύσουν επιτυχίες από την προσωπική τους δισκογραφία.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς «Μόλις Χθες» (Βασίλης Γαβριηλίδης / Νίκος Μωραΐτης)  ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς και τη μεγάλη επιτυχία του με τίτλο «Παρασκευή Πρωί» (Λευτέρης Κιντάτος). Τα δύο τραγούδια κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

Ο Σάκης Ρουβάς μας χάρισε τρία τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και προέρχονται από το πρόσφατο άλμπουμ του με τίτλο «Στα Καλύτερά Μου», το οποίο φέρει την υπογραφή του Φοίβου και κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου», το «Ασπιρίνη» και το «Υπέροχη Ζωή» ήταν οι επιτυχίες στις οποίες τον απολαύσαμε.

Για ακόμα μία φορά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετέφερε όλα όσα συνέβησαν στο social media room.

Ποιοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει στην ομάδα του τέσσερα ταλέντα, ο Πάνος Μουζουράκης έχει πέντε διαγωνιζόμενους, η Έλενα Παπαρίζου έχει τρεις φωνές και ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει με τέσσερις διαγωνιζόμενους.

Ακολουθούν αναλυτικά οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον ημιτελικό του «The Voice of Greece».

Team Κωνσταντίνου Αργυρού
Δημήτρης Κανάκης, Φανή Μελεμενή, Μάγδα Δημητρίου, Νίκος Αρώνης

 

 

 

 

Team Πάνου Μουζουράκη
Μάριος Θεοδώρου, Εύη Κουλκουβίνη, Γιώργος Αντωνόπουλος, Ηλιάνα Αλεξάνδρου, Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου

 

 

 

 

 

Team Έλενας Παπαρίζου
Έλενα Ολυμπίου, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, Γιώργος Πάττας

 

 

 

Team Σάκη Ρουβά
Γιώργος Γιαγκίδης, Ανδρέας Μηλιώτης, Νίκος Βολίκας, Άννα Αργυρού

 

 

 

Ο ημιτελικός του «The Voice of Greece» θα προβληθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και θα προβληθεί live στις 21:00 στο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο..

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!