GOSSIP

Ο Παναγιώτης Πέτσας έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα για τα γενέθλια της Ανχελίτας

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα, γνωρίστηκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, έφτασαν μέχρι τον τελικό και ο έρωτάς τους δείχνει να παραμένει δυνατός και μετά το τέλος του Big Brother.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης, θέλησε να δείξει σε όλους το πόσο στηρίζει τη σύντροφό του, ακόμα και τώρα που η ίδια καλείται να αντιμετωπίσει έναν εφιάλτη, καθώς έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο.


Η ίδια η Ανχελίτα, έκανε χθες Κυριακή μια ανάρτηση όπου μίλησε με τόλμη για αυτό το ροζ βίντεο και για τα μηνύματα που δέχεται και για τον Παναγιώτη.
 

«Σε πολλά μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος. Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ανχελίτα, που ανέφερε επίσης πως δέχεται συναισθηματική κακοποίηση.

Η χθεσινή ημέρα συνέπεσε μάλιστα με τα γενέθλια της Ανχελίτας, η οποία έγινε 26 χρονών.

Μάλιστα ο σύντροφός της, Παναγιώτης Πέτσας λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα της αγαπημένης του, της ευχήθηκε δημόσια «χρόνια πολλά», στηρίζοντάς τη δημόσια, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στη δύναμή μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό μου έχει συμβεί, είμαι δίπλα σου και το ξέρεις. Σε λατρεύω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!